1. Bekijk de voorbeeldfoto’s.

Alle foto's op deze website zijn door ons gemaakt.

2. Bereken je prijs.

Onder het kopje "prijzen" bereken je in een handomdraai de prijs van jouw bruidsreportage. We doen niet aan addertjes, er zijn geen verborgen kosten. Je krijgt alle gelukte foto's, mooi bijgewerkt op kleur en licht, in hoge resolutie tot je beschikking, zodat je er zelf mee aan de slag kunt. Een album kan wel, maar hoeft niet door ons gemaakt te worden.

3. Stuur ons een berichtje.

Helemaal vrijblijvend. We mailen of bellen zo snel mogelijk terug.

4. Bakkie doen?

Als je dat fijn vindt, plannen we een persoonlijke kennismaking. Mag óók 's avonds, of op zaterdag. Telefonisch, of in de studio in Amersfoort, waar koffie/thee en stááápels koekjes voor je klaar staan. Woon je een beetje in de buurt, dan kan de fotograaf zelfs thuis langs komen.

5. Offerte

Je krijgt van ons een duidelijke offerte als PDF met al jullie wensen en gegevens. En natuurlijk de prijs, gebaseerd op de prijzen op deze website. Pas wanneer je daar "ja" tegen zegt, is de opdracht een feit. En gaan we er samen iets prachtigs van maken.

6. De bruiloft!

Op je huwelijk komt de fotograaf ruim op tijd, goed gekleed en met professionele apparatuur. Hij/zij schiet op een prettige en geruisloze manier een supergoeie fotoserie. Oók bij slecht weer, onder tijdsdruk of in het donker.

7. Verwerking

Na de bruiloft worden eerst de minder goeie foto's ertussenuit gehaald. Alle goeie foto's (ca. 100 per uur fotografie) worden daarna stuk voor stuk met de hand digitaal bijgewerkt op kleur en licht. Kost wat werk, maar de resulterende JPG-bestanden zijn van professionele kwaliteit.

8. Levering

We sturen je de hoge-resolutie JPG-bestanden per Wetransfer. Zo kun je zelf moeiteloos mooie afdrukken, canvasdoeken of een album laten maken. Lukt het niet met Wetransfer, dan kan het ook via DVD of USB-stick. Mocht je je beelden ooit kwijtraken, dan kunnen we vanuit ons archief altijd opnieuw leveren.

9. Betaling

Je krijgt een mailtje met de factuur, je betaalt binnen 14 dagen via een bankoverschrijving. Contant betalen hoeft niet. Aanbetalen vooraf trouwens ook niet.