1. Kijk even rond.

Alle verhalen zijn echt,
alle prijzen ook,
alle foto’s zijn door mij gemaakt.
Elke bruiloft is weer helemaal anders!

2. Bereken je prijs.

Onder “prijzen” bereken je (binnen 1 minuutje) de prijs van jouw bruidsreportage. Je hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen. Géén addertjes, geen verborgen kosten.
Je krijgt voor het bedrag wat je ziet, alle gelukte foto’s digitaal (in hoge resolutie) tot je beschikking, zodat je zelf naar hartelust (en: goedkoop) kan downloaden, delen, afdrukken.
Als je een album wil, kan ik dat voor je verzorgen via Trouwalbumonline.nl, maar het hoeft niet.

3. Stuur een berichtje.

Helemaal vrijblijvend. Vertel me wat je wensen zijn.
Je krijgt geen spam, maar gewoon een persoonlijk berichtje terug.
Gebruik het contactformuliertje of stuur een Whatsappje naar 0629537593.

4. Bakkie doen?

Als je dat fijn vindt, plannen we een persoonlijke kennismaking. Dat mag óók 's avonds, of op zaterdag. Telefonisch, via videobellen, of in de studio in Amersfoort, waar koffie/thee en stááápels koekjes voor je klaar staan. Woon je een klein beetje in de buurt, dan kan ik ook bij je thuis langs komen.

5. Offerte

Je krijgt, voordat we iets vastleggen, eerst een duidelijke offerte met al je wensen en details. En natuurlijk de prijs, gebaseerd op de prijzen die op deze website staan. Pas wanneer je daar "ja" tegen zegt, is de opdracht een feit. En gaan we er samen iets prachtigs van maken.

6. De bruiloft!

Op je huwelijk komt je fotograaf ruim op tijd, goed gekleed en met professionele apparatuur. Hij schiet op een prettige en geruisloze manier een supergoeie fotoserie. Oók bij slecht weer, onder tijdsdruk of als het donker is. Vele tevreden bruidsparen gingen je voor!

7. Verwerking

Na de bruiloft worden eerst de minder goeie foto's ertussenuit gehaald. Alle goede foto's die overblijven (ca. 100 per uur fotografie), worden daarna stuk voor stuk met de hand digitaal bijgewerkt op kleur en licht. Kost wat werk, geef het even wat tijd, maar de JPG-bestanden die je daarmee krijgt, zijn van een prachtige, professionele kwaliteit.

8. Levering

Ik stuur je de hoge-resolutie JPG-bestanden per Wetransfer. Zo kun je zelf de hele serie downloaden naar je eigen computer en er daarna moeiteloos zelf mooie afdrukken, canvasdoeken of een album van laten maken. Daarnaast krijg je een linkje naar je fotoserie in een online omgeving, zodat je ook lekker op je telefoon door je foto's kan bladeren. Als je wil, kan ik de beelden ook voor je op een USB-stickje leveren. En mocht je je beelden ooit kwijtraken, dan kan ik vanuit het archief altijd opnieuw leveren.

9. Betaling

Je betaalt achteraf, door een Tikkie of via een overschrijving.
Contant betalen is niet nodig.
Aanbetalen vooraf trouwens ook niet.